Hvad koster fragten?

Hvis du vælger at få dine varer leveret hjemme, lægger vi 35 kr. oven i prisen til dækning af fragtomkostninger. Hvis du vælger afhentning i en DAO Pakkeshop, lægger vi 33 kr. oven i prisen.

Hvis du modtager vores nyhedsbrev, betaler vi fragtomkostningerne.

Ovenstående gælder for levering i Danmark.

Ved levering til udlandet er forsendelsen altid 100 kr.

Hvor lang tid går der, før jeg får mine varer?

Alle varer er på lager medmindre andet er tydeligt anført, og din pakke vil derfor typisk blive afsendt 1-3 hverdage efter bestilling.

Vi tager dog forbehold for forsinkelser i forbindelse med lageropfyldning, udsalg eller for at pakkeleverandøren (typisk DAO) ikke leverer tidsmæssigt som foreskrevet. 

Når vi afleverer din pakke til DAO, sender de en sms til dig med et pakke-id. Herefter går der typisk 2-4 dage, før du modtager din pakke, eller kan hente den i en DAO Pakkeshop.

Har du brug for varerne hurtigt f.eks. til en gave, så kontakt os inden du bestiller med henblik på at aftale hurtigere afsendelse.

Kan jeg afhente varer hos jer?

Ja, du er velkommen til selv at hente dine varer hos os efter aftale. Kontakt os inden du afgiver en ordre, du selv vil hente.

Hvordan får jeg mine varer?

Hvis du har valgt hjemmelevering, hænger DAO pakken direkte på din hoveddør, eller lægger den i din postkasse.

Bemærk venligst, at Grønne unger ikke er ansvarlig for pakken, efter at den er leveret af DAO. Det vil sige, at hvis du ikke er hjemme, og pakken bliver stjålet, kan vi ikke hjælpe dig. Hvis du ikke er tryg ved at pakken bliver hængt på døren, må du vælge at hente den i en DAO Pakkeshop.

Hvis du har valgt at hente din pakke i en DAO Pakkeshop, vil du modtage en sms, når pakken er klar til afhentning. Der går typisk 2-4 dage, fra Grønne unger har indleveret pakken, til du kan hente den.

Hvis du ikke har modtaget hverken pakken eller en sms om den senest 5 hverdage efter du har fået en mail om afsendelse, må du endelig kontakte os hurtigst muligt, så vi kan efterlyse pakken hos DAO.

Kan jeg få leveret varer til udlandet?

Ja, det kan du sagtens. Prisen vil fremgå af din kurv.

Jeg mangler en vare eller har fået noget forkert - hvad gør jeg?

Vi dobbelttjekker alle forsendelser, men ind imellem sker der alligevel fejl. Kontakt os hurtigst muligt så vi kan rette op på fejlen.