Du har 14 dages fuld returret regnet fra den dag du modtager dine varer.

Du kan benytte din returret ved at nægte modtagelse af varen, undlade at hente den hos DAO, eller ved at returnere varen til os. Du betaler selv for returomkostningerne, medmindre det drejer sig om en reklamation eller fejl fra vores side.

Hvis du indenfor de 14 dage giver os besked om, at du har fortrudt, har du fra det tidspunkt yderligere 14 dage til at returnere varen. Beskeden skal gives i en mail, hvor der står at du har fortrudt købet. Når du returnerer varen, så husk at vedlægge denne formular udfyldt. Når vi modtager din returforsendelse, tilbagebetaler vi beløbet for den returnerede vare.

Du kan fortryde dit køb efter at have taget varen i brug. Her gælder dog, at du kun får en del af pengene tilbage, hvis varen er synligt brugt og værdien dermed forringet, så vi ikke kan sælge den igen til normalpris.

Du må selvfølgelig gerne lade dit barn prøve tøjet, så du kan se, om det passer.
Hvis varen har været brugt og du derfor ikke får hele beløbet retur, vil vi forklare beregningen i en mail. Under alle omstændigheder sender vi en kvitteringsmail, når vi modtager din returvare.